Merinoull tröja

Merinoull – skön och elegant tröja
Merinoull används inte bara i underställ utan även i eleganta tröjor både för herr och dam. I vår värld av resande både privat och i affärer krävs lättskötta kläder. Det perfekta valet är då tröjor av merinoull. Talesättet att ull kliar är helt fel då det gäller merinoull. Ullen är så tunn och fin vilket ger tunna och behagliga tröjor.

>> Köp din merinoullströja hos Outdoor Experten

En tunn tröja i merinoull är snygg både till vardag och fest, till jeans eller kjol passar den lika bra. Som resplagg är tröjan perfekt då den alltid känns mjuk och bekväm mot huden. Ullen värmer när det är kallt och andas när det blir varmt.

Från kyla ute till en stressig och varm flygplats håller ullen huden varm och torr. Blir huden svettig transporterar ullen ut fukten till utsidan av plagget. Detta utan att suga åt sig fukt, så plagget känns alltid torrt.

Plagget som använts på resan hängs på vädring. På grund av sin antibakteriella egenskap behöver inte ullplagg tvättas så ofta, vädring räcker i flera dagar.

Ullen skrynklar sig nästan inte och behöver därför nästan aldrig strykas trots att plaggen legat i en väska. Tröjor i merinoull är slitstark och klarar även tuffa tag utan att gå sönder eller förlora formen.